Call Us Today - 0033 4 93 73 60 37

Hvordan Bestille

1. Be om bestilling

Velg din bolig -Sjekk om den er ledig på angitte datoer i ferie kalenderen, klikk BESTILL NÅ-

Fyll inn ønsket informasjon og SEND, eller om du foretrekker det-ta en enkel og oppklarende telefonsamtale.

2. Leie Avtale

Du mottar deretter en e-post med leie avtale og bekreftelse på bestilling. Les og sjekk gjennom listen, før du signerer og returnerer avtalen innen to dager, med kvittering på innbetalt depositum.

3. Booking Bekreftelse

I det signert avtale og depositum er mottatt, vil du få den endelige bekreftelsen. Først da er avtalen gyldig.

4. Betaling

Vilkår for betaling blir beskrevet i avtalen. Hele beløpet må være dekket før du får utdelt nøkkel til eiendommen.

5. Depositum

Depositumet er for å beskytte eier mot skader på eiendom/eiendeler annet inventar. Det betales kontant ved ankomst, og mot kvittering. Ved avreise, blir dette returnert minus eventuelle kostnader ved reparasjon/tap av inventar.

Om kostnadene må anslås av tredjepart, vil resterende depositum krediteres innen 4 uker etter avreise. Leietakere er selv ansvarlige for å tegne egen reiseforsikring/ulykkesforsikring og huseier er IKKE ansvarlig for leietakeren liv og helse. Om han/hun eller noen i deres følge skulle bli utsatt for en ulykke eller eventuelle tap under ferie oppholdet kan leietaker ikke rette krav mot eier eller dennes representant.

 

For ytterligere informasjon, vær vennlig å se på FAQ siden, send en epost eller ring Riviera Breakaway for en hyggelig og oppklarende samtale.

Informasjonen som finnes på Riviera BreakAway nettsted er kun til generell informasjonsformål. Eiere prøver å holde denne informasjonen oppdatert og korrekt, men kan ikke alltid garantere fullstendig nøyaktighet av denne informasjonen.